Hout "natuurlijk" bouwmateriaal

Aardbeving bestendig bouwen

Brandgedrag

Technische gegevens

 

Gelamineerde houten panelen BBS

BBS gelamineerde houten panelen hebben een meerlaagse structuur en zijn geheel gemaakt van duurzaam geproduceerd hout. Het is een modern en bewezen degelijk bouwmateriaal. Op maat geprefabriceerde BBS- panelen isoleren warmte en kunnen tegelijkertijd grote lasten dragen. Bovendien zijn ze brandwerend en hebben een geluiddempend effect.

 

BBS-hout bestaat voor 99,4% uit duurzaam geproduceerd hout en voor 0,6% uit ecologisch verantwoorde pu-lijm.

Er kan op snelle wijze mee worden geconstrueerd en het is een “droog” bouwsysteem. Tevens heeft het een zeer positieve invloed op ons wooncomfort en op het welzijn van de mensen in deze “houten omgeving”, of het nu gaat om woningen, scholen, verzorgingscentra of appartementencomplexen.

 

Het vlakke naadloze oppervlak van het materiaal en de speciale ontwerpen zorgen voor goede bouwfysische, brandwerende en mechanische eigenschappen. Tevens wordt luchtdicht bouwen een stuk eenvoudiger vanwege het nagenoeg naadloze concept.

 

BBS is universeel toepasbaar en makkelijk te combineren met traditionele bouwsystemen van gevels en daken. Daardoor kan het eenvoudig en flexibel worden toegepast in combinatie met bestaande gevelafwerkmaterialen zoals baksteen, stucwerk en houten gevelsystemen.

 

Voor meer informatie clickt u hier.

 

© EkoFLin